Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Περιθώριο


Αγάλματα κινούμενα
σύμβολα μιας ζωής που απουσιάζει
μνημόσυνα του κόσμου των εμπόρων
τέχνη με τις σκιές
το μαύρο χρώμα γίνετ' ουρανός
ο ποταμός που φεύγει απ' την κοίτη
Έξω απ' τα μέσα τα επώνυμα
σ' ένα καινούργιο εντός ανώνυμο
με μια ουτοπία που τρελαίνει τους δασκάλους
Η νύχτα παίζει με τα μυστικά της
ένστολοι τραβούν περίστροφα
η τράπεζα που καίγεται σας χαιρετά

Αγάλματα κινούμενα
δρόμοι της ηδονής αδιάβατοι
η μουσική της βίας δεν ορίζεται
Τέχνη με τις φωτιές
η λάμψη της αγάπης είν' εδώ
ο κόσμος δεν κερδίζεται με προσευχές
Αυτό που λένε σεβασμό
είναι μια αντίστροφη δική τους ενοχή
μολότωφ ξαγρυπνούν στου ορίζοντα το χάος
 

Μήνυση σε μπλόγκερ

"Στα κρατητήρια του Αστυνομικού τμήματος Βεροίας κρατήθηκε χθες ιδιοκτήτης Blog μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του το μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ..Θούλη Σιδηροπούλου για ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλε ο blogger σε πολίτη! 

Δείτε τι αναφέρει ο ίδιος: 

"Έληξε η πρωτοφανής περιπέτειά μου που άρχισε χτες το απόγευμα μετά από ψευδή μήνυση που υπέβαλλε εναντίον μου η Θ.Σιδηροπούλου, μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ επικαλούμενη ηλεκτρονικό μήνυμα που απέστειλα σε έναν πολίτη. Όπως γνωρίζετε κινητοποιήθηκε αστυνομική δύναμη 5 ανδρών και άλλων 2 που ήρθαν από τη Βέροια για να με μεταφέρουν στο κτήριο του ΑΤ Βέροιας. Επίσης απασχολήθηκε και η ειρηνοδίκης Αλεξάνδρειας. Μια κινητοποίηση πρωτοφανής για ένα αδίκημα της δυσφήμησης που ανακάλυψε η Σιδηροπούλου. Σήμερα το μεσημέρι στις 12 περίπου ο εισαγγελέας διέταξε να αποχωρήσω αφού πρώτα είπε ότι θα γίνει προκαταρκτική εξέταση για να διαπιστωθεί αν τελέστηκε ή όχι το αδίκημα." 

Γι αυτό το περιστατικό πληροφορήθηκα εχθές από το μπλογκ http://ethel-sinadelfos.blogspot.com... Μαζί με όλες τις άλλες ελευθερίες που μας έχουν στερήσει επί πολλά χρονιά για άλλη μια φορά απέδειξαν τρανταχτά ότι μας στερούν και την ελευθεριά του λόγου,σε μια εποχή που οι περισσότεροι από εμάς περνάμε δύσκολα και έχουμε την ανάγκη να εκφραστούμε απο κάπου! Όχι ότι τόσο καιρό αυτοί οι άνθρωποι μας είχαν μέσα στις ελευθερίες και στην αλήθεια και ξαφνικά μας έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο... απλά για άλλη μια φορά δίνουν απλόχερα αποδείξεις και αφορμές για ακόμη λίγη αγανάκτηση, ακόμα λίγο μίσος. Αυτοί οι άνθρωποι ανεξαρτήτως κόμματος που έφεραν την Ελλάδα αλλά και τους Έλληνες και τους μετανάστες (που και καλά ήρθαν εδώ για ένα καλύτερο αύριο),που τώρα στερούν στην νεολαία το αύριο,τα όνειρα και που ΚΑΝΕΙΣ από αυτούς δεν έχει τα μούτρα να βγει ούτε καν στην τηλεόραση, αντί να προσπαθήσουν να συζητήσουν με τον λαό(ξέρω λέω ανέκδοτα τώρα) και να προσπαθήσουν να βρουν μια λύση μαζί με το λαό(συνεχίζω τα ανέκδοτα) δεν μας αφήνουν ούτε να αγανακτήσουμε, ούτε να δείξουμε την αγανάκτησή μας. Η μεγαλύτερη ειρωνεία βέβαια είναι ότι τον άνθρωπο τον έκαναν να υποστεί όλη αυτή την ταλαιπωρία με ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ..Περιμένετε θα έρθει και η σειρά σας... λίγο ακόμα και όλα αυτά που κάνετε θα είναι η αρχή για επανάσταση.ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! 

Πεος για φαγητο στην Κινα

Στο Πεκίνο λειτουργεί ένα εστιατόριο που σερβίρει μόνο πέη ζώων!! Πρόκειται για ένα ...



από τα ακριβότερα εστιατόρια της Κίνας και η λίστα αναμονής για να βρει κανείς τραπέζι φτάνει και τον ένα μήνα!

Το μεγαλύτερο πέος του μενού φτάνει σε μήκος τα 2,5 μέτρα και κοστίζει 460 ευρώ η μερίδα! Ανήκει στην γαλάζια φάλαινα, ένα από τα σπανιότερα πλέον είδη του ζωϊκού βασιλείου, γεγονός που δεν εμποδίζει τους Κινέζους να θεωρούν το πέος της ως έναν από τους πιο ακριβούς και εκλεκτούς... μεζέδες.

Το εστιατόριο φημίζεται, λένε, για την... διακριτικότητα των ιδιοκτητών του, οι οποίοι θεωρούν ότι η ψυχολογία του πελάτη είναι ιερό πράγμα. Για να μη δημιουργηθεί λοιπόν σύμπλεγμα κατωτερότητας στους συμπαθείς Κινέζους, φροντίζουν το πέος του αλόγου για παράδειγμα που φτάνει τα 45 εκατοστά να σερβίρεται σε εννέα μερίδες των 5 εκατοστών, έτσι ώστε να είναι πιο... οικείο στους πελάτες!


politis-news.com
xlapatsa.gr

ω! δεσποινις μου ουτοπια.....



Φαρμάκι απ' τον ουρανό,
νύχτα στην πολιτεία,
μέσα σε όνειρο πικρό
ξυπνάει μια μελωδία.

Ω! δεσποινίς μου ουτοπία,
δεν έχει εδώ άλλες καρδιές να κάψεις.
Φύγε για άλλο αστερισμό,
κι αν σου βρεθεί κάτι καλό,
να μας φωνάξεις.