Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Ένα αντίο στον Παύλο από μένα!

Η ελληνική Hip-Hop σκηνή θρηνεί! Ο Παύλος Φυσσάς ή αλλιώς Killah P σκοτώθηκε από μαχαίρι φασίστα (ναι ναι χρυσαυγίτη όσο και αν ορισμένοι νοικοκυραίοι δεν θέλουν να το πιστέψουν). Δεν θα κάτσω να αναλύσω τα γεγονότα...άργησα να γράψω οπότε το έχουν κάνει άλλοι για μένα. Θέλω μόνο να πω ότι το έκτρωμα της Χρυσής Αυγής δεν έκανε πρώτη φορά δολοφονικές επιθέσεις εναντίον ανθρώπου. Τα μεταναστευτικά πογκρόμ είναι αληθινά  Και υπάρχουν στα σκοτεινά στενά της Αθήνας. Τώρα όμως άρχισαν να το εξελίσσουν όλο αυτό! Έκαναν πράξη αυτό που φωνάζαμε εμείς πριν καλά καλά μπουν στη Βουλή ότι θα κάνουν πράξη. Δεν σκοτώνουν μόνο μετανάστες. Σκοτώνουν και Έλληνες που δεν τους κάνουν ..Έλληνες ομοφυλόφιλους, Έλληνες αντιφασίστες, Έλληνες που δεν συμφωνούν σε όλα με αυτούς  Έλληνες πιο μελαχρινούς, Έλληνες
 πιο λευκούς...Πάλι βέβαια θα βγει κάποιος και θα πει "τα παραλές ..".  Έτσι λέγανε όμως και όταν τους λέγαμε ότι τώρα σκοτώνουν τον μετανάστη αύριο το παιδί σου. Λοιπόν για να καταλήξω ..η Χρυσή Αυγή είναι ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Επικίνδυνη ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Τώρα από εδώ και πέρα είναι δικό σας θέμα ποια πλευρά θα επιλέξετε ...υπάρχουν μόνο ΔΥΟ..η μια είναι να ενταχθείτε κατά της...να την πολεμήσετε και να την καταστρέψετε για το καλύτερο αύριο όλων μας και η άλλη είναι να είστε μαζί της, να της μοιράζεται συγχωροχάρτια για ό,τι κάνει και να παίρνεται ψωμί από τα "συσσίτια μόνο για Έλληνες  κομμένο με το μαχαίρι που σκότωσαν τον Παύλο! 

Το μαχαίρι το κάρφωσες εσύ ψηφοφόρε και υποστηρικτή στον Παύλο...εσύ...

και αυτό είναι υπόσχεση...

ΥΓ: Μέσα από όλα αυτά τα αρνητικά συναισθήματα που μου βγήκαν όταν έμαθα ότι σκοτώθηκε ο Παύλος μιας και άκουγα πολύ την μουσική του, και όταν χάνεις κάποιον που τον ακούς μέσα από τα τραγούδια του νιώθεις ότι χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο για μένα ..μου έδωσε ιδιαίτερη χαρά το γεγονός ότι οι χώρες στο εξωτερικό τώρα όπως και πάντα μας έδειξαν μεγάλη αλληλεγγύη! Και αυτό είναι κάτι που ποτέ κανένας φασίστας δεν θα το έχει  Γιατί όταν δίνεις αγάπη στον άλλον την αντιστρέφει και με το παραπάνω.  Όταν αρχίζεις και μοιράζεις τη γη σαν τσιφλίκι και είσαι ρατσιστής με οτιδήποτε δεν σου κάνει μετά ο μόνος που μπορεί να σου δείξει αλληλεγγύη είναι οι όμοιοι σου και αυτό όχι πάντα, ανάλογα με τα συμφέροντα τους! Γιατί οι ακροδεξιές παρατάξεις πάνε πάντα με τα συμφέροντα των αφεντικών.  Οπότε όλα είναι μια επιχείρηση . Δεν υπάρχει αλληλεγγύη και αγάπη μέσα σε αυτήν  Εμείς όμως δηλώνουμε αλληλεγγύη και αγαπάμε τον άλλον αν το αξίζει άσχετα με το τι θρησκεία είναι ή από ποια πλευρά του πλανήτη μας χαιρετάει  Και είμαι περήφανη γι' αυτό. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου